måndag

Kläder:Jeans och en svartt koffta med vitt linne Smink:Mascara.Hejsan bloggen nu är det måndag och skolan börjar nu igen det känns skönt att få träffa alla igen i skolan jiipioo! :)
Denna vecka har jag Matte och Spanska prov det är sådär , jag måste plugga mycket på Spanska men på matten behöver    jag inte plugga för jag kan det som kommer att komma på provet.
 Idag hade vi ris och fisk som mat i skolan det var gott och allt smakade som det skulle.Och sen så hade vi vanliga lektioner i skolan.Vi slutade klockan 15.00 skolan.Efter skolan så var det dags för chill och plugg både och :)
Klockan är 20.02 och det är dags att gå och äta , ha det så bra bloggen!

 

söndag

Hejhej gulliga blogg idag är det söndag och hela kvällen gick super snabbt i går kväll.Idag ska jag plugga till Spanska provet tills på Torsdag och sen ska jag plugga tills Matte prover tills på Onsdag så jag är helt upptagen hela Söndagen det är helt otroligt vad tiden går snabbt.Nu så är man äldre och har mera läxor än vad man hade för några år sedan.Tiden går värkligen super snabbt! Idag kväll klockan 17.00 så ska jag spela fotbolls match det kommer att bli pirrigt jag hoppas i alla fall att mitt lag vinner så klart :)

Kläder för idag:Mjukis byxor , Nice koffta
Smink:Mascara

Nu så hinner jag tyvär inte skriva mera på min söta blogg men jag ska försöka skriva så mycker jag kan , men ni förstår säker i denna ålder så har man massa läxor och måste satsa på studien.Men när jag är vuxen och har ett jobb då kommer jag kuna blogga hur mycker som häls efter jobbet ;) Men just nu är det en helt annan sak lixom / Blondijullan <3 :)

lördags festen

Jo hejsan kära bloggen jag skrev på eftermiddagen klockan 17.00 sist! Just nu är klockan 21.53 och jag sitter vid datan och bloggar loss :) Festen är fortfarande på gång och alla har det suveränt roligt och alla har det skojjigt! Som mat bjöd min familj på soppa och bröd och som varm rädd var det ris och kycling det var mycket gott tyckte jag och gästerna det var härligt att höra.Som efterrätt bjuöd min familj på olika glass arter och tårtor och en hel del andra små goda saker.Gästerna är posetiva och snälla och trevliga att omgås med! Just nu sitter alla nere vid ett bord och pratar om en hel del saker som har hänt och om framtiden.För 1 timme sen kollade jag på Robinson på tv4 och det var otroligt roligt och spännande vad som händer på ön för dom där människorna.Jag tycker mycket synd om dem som är där för att dom får inte mat från äffären och sånt som vi får här i Stockholm.Dom är själva på ön med andra och måste hitta mat själv och fixa allt själv! Men dom kommer att klara sig genom deras otroliga magiska sturka så ingen protest , heja heja Robinson ni klarar allt!
Nu så måste jag gå ner och vara lite omtänksam för gästerna hejdå bloggläsarna och bloggen och sheka in min blogg i morgon gärna! / Blondijullan

Lördag!

Hejhej kära bloggen idag är det änkligen lördag och jag har hållt på att fixa en stor fest hela dagen idag! Mycker mera än det har jag tyvär inte gjort,jag har haft det fullt upp just idag.Just nu så är klockan 17.00 och gästerna ska komma strax:)
Det jag har på mig idag är vitta jeans och en vitt kofta med ett svart linne under!
Smink:Mascara
Parfym:Date

Nu måste jag springa ner och hälsa på gästerna för dom kommer ganska strax!
Kommer skriva senare hur kvällen var idag kväll! :)

Besök gärna en helt underbar bloggen av Thessan! :) Och komentera fina komentarer över hennes blogg :)) Seeyaa!
:))

20 mars 2009

Hej hej kära blogg!
Änkligen är det fredag det känns så himmla underbart .Idag har jag varit i skolan som vanligt och haft helt vanliga lektioner det var skojjigt tycker jag :) När vi hade lunch fick vi äta med plast muggar och plast bestik och övrigt , gissa varför? Joo det var så att skolans disk maskiner hade gott sönder ..  Det var självklart inte roligt att höra , men jag hoppas att det blir som vanligt nästa vecka! Efter skolan åkte jag hem , när jag var hemma så kollade jag på tv pogramet the hills på mtv det var jätte trevligt att kolla på , men tyväär så hade jag sett det avsnittet men jag kollade om det igen  :P

Efter tv tittandet så gick jag in på min data och började skriva på min underbar fina blogg , nu så tänkte jag gå till en kompis och hitta på nåt skojjigt , ha det så bra mina blogg läsare :) ! / Blondijullan
PS: Kolla gärna på 'Hjälp' på tv4 klockan 2130 det är grymt roligt humor program haha (: Lycka till ..

skol start

Hejhej kära blogg!
Idag är det måndag och jag har varit i skolan hela dagen och det var jätte trvligt.I skolan så hade vi helt vanliga lektionen som det brukar vara på en måndag.I skolan hade vi potatismos och korv ps:jag tog sallad och drack mjölk ;P
<-- skolmaten :)
Som sista lektion hade jag no och det var toppen! Efter skolan gick jag hem och började skriva på min fin fina blogg , men nu tror jag att jag måste gå , ha det så bra alla min blogg läsare! :D

15mars 2009 kl:10:52

Hejsan sveisan bloggen!
Hej mina blogg skrivare ni kankse har märkt att jag inte har skrivit blogg på ett tag.. ajjbajja på mig , jag hinner tyvär inte skriva så mycket blogg nu för tiden för att jag har en hel del saker på gång :) Men som jag sagt så ska jag försöka skriva blogg så mycket jag kan men.

Idag tänkte jag åka till stan och köpa en fin fin gucci väska som jag ska börja använda
  sen så tänkte jag köpa en fin grå kofra sen så tänket jag inte köpa mera saker.. Efter när jag har varit i stan så ska jag väll hem och plugga - vara på internet och chatta med kompisar :) Just nu sitter jag i mitt rum och skriver min underbara blogg! Strax ska jag gå och äta frukost för att jag är jätte hungrig :) Så här kommer min frukost se ut :
Mina kläder jag har på mig idag är : <-- vita jeans <-- röd adidas kofta :) sen svarta strumpper , som uter skor har jag lacoste skor --> som uter jacka har jag en skinn jacka -->..
Nu måste jag gå och äta annars så dör jag här vid datan :P Hejdåå blogg läsarna läs gärna min blogg i morgon med!! :D
ps : kollade melodifestivalen i går , det var grymt skojj!

RSS 2.0